''Bir daha trivela yaparsan seni idmana almam'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

''Bir daha trivela yaparsan seni idmana almam''

Share This

Fenerbahçe'ye derbi karşılaşmasında attığı trivela golüyle bir kez daha herkesi kendisine hayran bırakan Quaresma bu golü atabilmek için yıllardır çalışıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma'nın Fenerbahçe maçında attığı ''trivela'' gol uzun süre akıllarda yer edecek gibi...


Portekizli oyuncu daha önce ülkesinde katıldığı bir TV programında kendisine ait olan bu hareket için; ''Trivela benimle doğdu. Çocukken koçlarım trivela yapınca bana kızıyordu. Kulağımı çok çektiklerini, hatta anneme şikayet ettiklerini bile hatırlarım. Hatta bir tanesi, trivela yapmayı bırakmazsam beni idmana bile almamakla tehdit emişti.

Profesyonel olduğumda, antrenmanlarda denemeye başladım. Ama koçlarım idmanda yapacağımı beklemiyordu. Trivela’yı imkan ya da konsantrasyon eksikliğinden yapmıyordum, doğal bir hal aldı. Trivela’yı top tekniğime borçluyum. Bence bu benim fark yaratma tutkum. Modern futbolda, futbolcular yeni şeyler üretmek zorunda'' sözlerini kullanmıştı. (Fotospor)