Bayern Münih karşılaşması öncesi Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bayern Münih karşılaşması öncesi Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar...

Share This

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde teknik direktör Şenol Güneş açıklamalar yaptı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.


İşte Güneş'in maç öncesi açıklamaları:
“Zor ve güçlü bir rakip. Başarılı olabilmek için elimizdeki oyuncuları oynatmaya çalışıyoruz. Oynayanlar da oynamak isteyenler de hepsinin hazır olduğunu düşünüyorum. Rakibin durumuna göre bazı şeyleri düşündük. Robben ve Ribery ile başlamayıp Coman ve Müller ile başlıyorlar. Coman da hızlı bir oyuncu. Müller ortadan hücuma katılan bir oyuncu, bazen kenarda da oynuyor, santrafor da oynayabiliyor. Ofansif olarak oyununu durdurup aynı zamanda hücuma nasıl çıkacağımızı düşündüğümüzde başlangıç olarak böyle bir oyun tarzıyla sahaya çıkacağız. Umarım düşündüklerimiz olur ve başarılı oluruz.”

-TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ“
Futbol taraftarlarla güzel. Bu maçta hem bizim hem de Alman taraftarın birlikte maçı izlemesini beklerdik. Bütün engellemelere ve sıkıntılara rağmen taraftarlarımız tribünde. Onlara teşekkür ediyoruz. Herhangi bir olumsuzluk olmadan maçı izlemelerini bekliyoruz”