Talisca'nın cezası ile ilgili bir ihtimal daha... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca'nın cezası ile ilgili bir ihtimal daha...

Share This

Beşiktaş, Talisca'nın kartının iptali için uğraşan siyah beyazlılar istediğine ulaşırsa, Alper Ulusoy'un bu sene maç alması da zora girecek.


siyahlabeyaz | Talisca’nın sarı kartının iptali için Futbol Disiplin Talimatı’nın 86’ncı maddesinin 3’üncü fıkrasında yer alan, “Disiplin Kurulu, hakemin saha içerisindeki futbolculara ilişkin disiplin uygulamalarını (sarı kart ve kırmızı kart uygulamalarını) ve sonuçlarını ancak şahısta hata hallerinde ortadan kaldırabilir” maddesini işletmek istiyor. Beşiktaş’ın önündeki engel ise aynı maddenin 2’nci fıkrasında yer alan, “Disiplin Kurulu müsabaka esnasında meydana gelen olaylarla ilgili hakem kararlarının hiçbirini değiştiremez veya bozamaz” maddesi. PFDK eğer Talisca’nın sarı kartını bozarsa, Alper Ulusoy’un belki de bu sezonluk futbol kariyerini bitirmek zorunda kalır.

Talisca'nın cezasının ertelenmesi de söz konusu
Beşiktaş’ın önündeki diğer bir seçenek ise Talisca’nın cezasının ertelenmesi için Futbol Disiplin Talimatı’nın 102’nci maddesini işletmek. Bu maddenin (e) fıkrası uyarınca siyah-beyazlı yönetim; “ihraç edilen futbolcu, görevli veya diğer kişilerin ihraç edildikleri müsabakayı takip eden ilk müsabakaya dair cezasının ertelenmesi” hakkını kullanmak için çalışma da yapıyor.

Tite'nin yardımcıları Talisca için Almanya'ya
Talisca icin Münih’te oynanacak Bayern maçının önemi bir kat daha fazla… bu maçta Brezilya Milli Takımı’nda teknik direktör Tire’nin yardımcıları Almanya’da olacak. Sambacıyı izleyecek. Ayrıca Şili Milli Takımı’nın hocasının da Medel ile Vidal’i takip edeceği bildirildi. (Fotospor)