Talisca'nın kartı iptal edilebilir mi? FIFA Kokartlı eski hakem açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca'nın kartı iptal edilebilir mi? FIFA Kokartlı eski hakem açıkladı!

Share This

FIFA Kokartlı eski hakemlerden Özcan Oal, Beşiktaş’ın Konyaspor ile oynadığı maçta birçok hatalı karar veren hakem Alper Ulusoy’un yönetimini Haber1903’e değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Oal’ın HABER1903’e yaptığı açıklamalar:


-ULUSOY, KORKAKLIĞINDAN DOLAYI…-
Alper Ulusoy’un yönetimini eleştiren Özcan Oal; “Alper Ulusoy, göğsündeki kokarta yakışmayan bir hakem. FIFA kokartını nasıl takmış, anlamadım. Hakemin kararlarında cesaretli olması lazım. Bu adam, korkaklığından dolayı Beşiktaş’tan iki adama alakasız sarı kart gösterdi. FIFA kokartı takan adam, sarı kartı nerede göstereceğini bilmiyorsa işi bitmiş. Talisca gole giderken arkadan müdahale var, kesin kırmızı kart. Bunlar maçın kaderini etkileyecek olan hatalar. Konyasporlu oyuncuya sarı kart gösterdi, adam neredeyse dut ağacını silkeliyor gibi adamı silkeledi, ondan geri geri kaçtı. Başından sonuna kadar hep hata. Böyle bir hakemin olduğu ligde Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimi nasıl konuşmasın? Şenol Güneş, dünya beyfendisi bir adam ama isyan ediyor. Beşiktaş yönetimi çoğunlukla hakemle uğraşmaz ama isyan ediyor. Böyle kötü hakemleri bu maçlara verirsen, "Bu hakem mi? Yazıklar olsun" derler' dedi.

-TALISCA’NIN KARTI İPTAL OLMAZ
Talisca’nın kartının iptal olma ihtimali ile ilgili Oal; “Kart iptal olmaz. Bazı kırmızı kart pozsiyonları vardır. O pozisyonda Ahmet’e kırmızı kart gösterecekken Mehmet’e kırmızı kart gösterilmiştir. Böyle tespit edilirse iptal olur. Ama oradaki hareket rapora girmiş, rapora girdikten sonra da kart iptalinin olması mümkün değil” ifadelerini kullandı. (Haber1903)