"Tosiç’i düzelten geliştiren Güneş, paslı Vida’yı da düzeltir!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Tosiç’i düzelten geliştiren Güneş, paslı Vida’yı da düzeltir!"

Share This

Siyah beyazlı taraftarların en sevdiği isimlerin başında gelen usta spor yazarı Ali Ece, Bayern Münih - Beşiktaş maçını kendine has tarzı ile değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Maç öncesinde iki teknik direktör de rakiplerini çok iyi analiz etmişler. Tabii Heynckes, Şenol Güneş’e göre çok daha şanslıydı. Boateng değil Vida hatayı yaptı. Beşiktaş geriden top çıkarırken Hırvat stoper olabilecek en yanlış yerde dururken hatalıydı. Hatasını telafi etmek için ayakta kalması gerekirken daha da büyük bir hata yaparak son adamken arkadan yatarak girmeye kalktı. Maalesef kırmızı kart doğru karardı.


Başta Pepe ve Adriano olmak üzere Vida’nın 10 kişi bıraktığı arkadaşları bir süre harika mücadele ettiler, direndiler, pozisyon bile buldular. Ancak rakiplerinin daha ilk yarıda James Rodriguez’i Robben’le değiştirme lüksü vardı. O lüksten ve dakikalar ilerledikçe o kadar erken bir dakikada ne kadar büyük hata yaptığı daha netleşen Vida’nın takımını eksik bırakmasından faydalandılar.

Gecenin sorusu
Herkesin kafasında ki soru aynı: Beşiktaş 90 dakika boyunca 11’e 11 oynasaydı skor böyle mi olurdu.

Maçın starı
Bayern Münih’in golcüsü Thomas Müller soydaşı Gerd Müller gibi çok usta bir beleşçi.

Maçın olayı
Maçın olayı herkesin malumu: Domagoj Vida’nın büyük hatası sonucu Beşiktaş’ın ilk yarının başında erkenden 10 kişi kalması.

Kısa mesaj
Tosiç’i düzelten geliştiren Güneş, dün geceki paslı Vida’yı da düzeltir. Lakin Vida’nın bu hatası kolay unutulmaz. (Fanatik)