Valbuena derbide oynayacak mı? Son durumu ile ilgili açıklama geldi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Valbuena derbide oynayacak mı? Son durumu ile ilgili açıklama geldi

Share This

Hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde Mathieu Valbuen'nın sakatlandığı iddiaları ile ilgili son durum hakkında açıklama geldi.


siyahlabeyaz | Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı lacivertlilerin orta saha oyuncusu Valbuena rahatsızlık yaşadı. Yıldız oyuncu Mathieu Valbuena, mide ağrılarından şikayetçi oldu.


Aykut Kocaman'ın derbide Valbuena'yı ilk 11'de başlatması önceden beklenmezken, Fransız oyuncunun gidişatıa göre bir hamle oyuncusu olarak kullanmayı tasarladığı tahmin ediliyordu.

Futbolcunun Beşiktaş derbisinde kadroda olup olmayacağı muayeneden sonra belli olacak.

Fenerbahçe’de Valbuena ile alakalı çıkan sakatlık haberleri ile alakalı açıklama geldi.
Fenerbahçe’nin Fransız oyuncusu Mathieu Valbuena ile alakalı akşam saatlerinde çıkan sakatlık haberini sarı-lacivertli yetkililer yalanladı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Valbuena bugünkü antrenmanda yer almış ve midesinde ağrı hissettiği için yarın hastahanede kontrol edilecektir. Sakatlık şeklinde çıkan haberler doğru değildir.” (Hürriyet)