"Yarın ejderha ile dövüşmeye gidiyoruz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ntvpor’da yayınlanan ve büyük ilgi ile seyredilen “Spor Servisi” programında usta yorumcu Mehmet Demirkol, Bayern Münih deplasmanı öncesi Beşiktaş ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol’un açıklamaları...

“Şampiyonluk adaylarına bakalım. Galatasaray’ın deplasman oyunu yok, çok iyi bir iç saha oyunu var. Fenerbahçe’nin çok iyi bir deplasman oyunu var, iç saha oyunu yok. Başakşehir’in çok iyi iç ve dış saha oyunu var, seyircisi yok. Beşiktaş’ta bunların hepsi var. Seyircisi, iç saha, dış saha oyunu var. Konyaspor karşısında oynanan oyun, mükemmel oyun. Geçtiğimiz senelerde alıştığımız santrafor performansı sahada olsa 4-0, 5-0 bitebilecek bir maç. Talisca’nın 4 tane net pozisyonu var. Talisca için şaşırdım. Ortada bir oyun var. Bu oyununu şampiyonluk yoluna nasıl kanalize edeceksin? Burada asıl gerçeklik senin oyunun. Bu oyunu canlı tutmak lazım. Eksikliğin ne? Gol atamıyorsun. Bunu nasıl gidereceksin? Bunu bulman lazım. Uğraşman gereken şey bu. Çünkü yarın ejderha ile dövüşmeye gidiyoruz. Kaf Dağı’na çıkılıyor. Bunu yapabilirsin. Hayatta yapılmayacak hiçbir şey yok. Ama kolay değil” ifadelerini kullandı. (Ntvspor)