Zago, Vida'ya patladı! İngilizler 'Cenk Tosun' dedi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında Beşiktaş’ın Bayern’e 5-0 yenilmesine değişik ülkelerden değişik tepkiler getirdi… 


siyahlabeyaz | Esporte Interativo’ya maçı yorumlayan Zago, “Vida iyi ki benim zamanımda oynamıyordu. Maçtan sonra ona ne söylerdim bilemiyorum.” ifadelerini kullandı.


Hırvat Arena Sport yorumcusu, “Vida, Bayern’in ışığını yaktı.” İspanyol TV3’te, “Fabri 5 gol yedi ama Beşiktaş’ın en iyi oyuncusuydu.” Ukrayna’da maçı yayımlayan Ukrayina yorumcusu, “Vida kendini o seviyede gördü. Ama yanıldı.” BT Sport yorumcusu, “aynı gruptan çıkan Porto, Liverpool’dan bu akşamda Beşiktaş’ta Bayern’e 5-0 yenildi. Bir kaybeden de Everton oldu. Şampiyonalar Ligi’nin en güçsüz grubunda attığı gollerle herkesi kandıran Cenk Tosun’la anlaşma yapılması oldu.”

Beck: Yapmaları gereken interneti açma, gazete okuma!
Öte yandan Bayern yenilgisi sonrasında Beşiktaşlı oyunculara akıl veren kişi Andreas Beck oldu. Stuttgart’a giden Beck, ''Bu duyguyu çok iyi biliyorum. Geçen sene aynısını yaşadık. Bu durumda yapmamız gereken en iyi şey interneti açmamak, gazete okumamak. Çünkü gerçekten haklı eleştiriler olacaktır. Beşiktaşlı futbolcularla konuştum. Hepsinde şampiyonluk odağı ve hedefi üst noktada. Bu maçtan sonra şalteri kapatıp tekrar şampiyonluğa odaklanacaklardır'' sözlerini kullandı. (Fotospor)