Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin devre arasında gerginlik! Ahmet Nur Çebi'den açıklama... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin devre arasında gerginlik! Ahmet Nur Çebi'den açıklama...

Share This

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Karşılaşma sonunda Ahmet Nur Çebi çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Bir hayli ilginç geçen mücadelede Fenerbahçe'den Alper ve Volkan Demirel, Beşiktaş'tan ise Ricardo Quaresma kırmızı kart gördü. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Beşiktaş'ın gollerini Negredo ve Talisca, Fenerbahçe'nin gollerini ise Soldado ve Şener Özbayraklı attı.


Karşılaşma sonrasında Ahmet Nur Çebi, "Savaş şeklinde oynadılar 2 takımda hoş olmayan sahneler sergiledi. Sanırım hazırlanmış bir senaryoydu. Keşke futbol sergileseydi." dedi. Devre arasında Caner ve Dirar'ın soyunma odasına giderken çarpışmasından dolayı çıkan kargaşa için "Ben ayırmaya çalıştım. 60 yaşında kulübün 2. Başkanıyım önümde ki arkadaşı kenara çektim. Benden 60 cm büyük bir itibaren kavga edicek değilim.

Umarım Quaresma büyük ceza almaz karşı taraf tahrik edici hareket var. Hakemler her şekilde tartışırım ama ben tartışmanın içinde olmak istemiyorum. Penaltı verilmedi keşke verilseydi." ifadelerini kullandı. (Ajans Beşiktaş)