Almanların dili tutuldu!. Sandro Vagner'in şapka çıkarma hareketi defalarca... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Almanların dili tutuldu!. Sandro Vagner'in şapka çıkarma hareketi defalarca...

Share This

Bayern belki Vodafone Park'ta 3-1 kazandı ve tura adını yazdırdı ama Almanlar siyah-beyazlı taraftarlara hayran kaldı.


siyahlabeyaz | FC Bayern TV maç sonunda Tomas Müller’in tribünleri alkışlamasını ve Sandro Wagner’ın “şapka çıkarma” hareketini defalarca gösterdi. Kulübün resmi internet sitesinden,”Bu fantastik atmosfer için teşekkürler. Şapkalarımızı çıkarıyoruz” mesajı verildi.

Almanların hocası Jupp Heynckes, "Avrupa'da bu atmosfer yok, burada oynamak çok zor. Bugün hem heyecanlandım hem de Beşiktaş'ı kıskandım. Bana bu duyguyu yaşayan taraftarlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bayern Münih yöneticisi Rummenige : Hayatım boyunca gördüğüm yaşadığım en iyi atmosfer, burayı yaşamak inanılmazdı.. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum umarım tekrar oynarız” ifadelerini kullandı.

Oyunculardan Boateng, "Beşiktaş'ın stadında kazanmak istiyorsanız baştan sona kadar konsantrasyonunuzu bozmamanız gerekiyor. Atmosfer tek kelimeyle inanılmaz çünkü”, Thiago Alcantara, "Dünyanın en iyi iki taraftar grubunu aynı statta görmek keyifliydi. Ne atmosfer ama!”, Thomas Müller: "Stat inanılmaz gürültülüydü. Hakemin düdük sesini bile birçok kez duyamadık. Maçın ikinci yarısında çok panik oynadık ve basit top kayıpları yaptık.. Beşiktaş taraftarı ise gerçekten etkileyici ve Sandro Wagner ise "Beşiktaş taraftarlarına hayran kaldım” sözlerini kullandı.

Maçının ardından, tribünler Şenol Güneş’i saha ortasına davet etti. Tecrübeli teknik adam da taraftarları selamladı. (Fotospor)