"Ben Haziran'da idman yapmak istemiyorum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Ben Haziran'da idman yapmak istemiyorum"

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, sezonu erken açıp, Haziran'da çalışmalara başlamamak için şampiyon olmaları gerektiğini oyuncularıyla paylaştı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş son noktayı koydu: "2’nci olmak istemiyorum. Temmuz ayında maç yapmak istemiyorum. Ya şampiyon oluruz... ya da şampiyon oluruz!"


UEFA’nın yeni getirdiği Şampiyonalar Ligi kuralını oyuncularına anlatan tecrübeli teknik adam, Süper Lig'i ikinci sırada bitiren takımın 2 değil tam 3 ön eleme turu oynayacağını anlattı. Bunun anlamının da ikinci olan takımın Şampiyonalar Ligi’ne Temmuz’da başlayacağını, yani hazırlık kampına Haziran ayında start vereceğinin altını çizdi.

Kendisinin son iki yılda olduğu gibi uzun tatil yapmak istediğini söyledi, Ligin geride kalan kısmında şimdi dişlerini sıkarlarsa yaz aylarında uzun ve güzel bir tatil yapacaklarını oyuncularıyla paylaştı.

Beşiktaş ikinci olsa da Devler Ligi'ne gidebilir 
Bu arada Beşiktaş Süper Ligi ikinci bitirir ve 3 ön eleme turu oynamak zorunda kalırsa, Türkiye’yi gelecek sezon Şampiyonalar Ligi’nde 2 takım temsil edebilir. Çünkü Süper Lig şampiyonu, devler ligine direkt katılacak. Beşiktaş ise ikinci olursa 3 ön eleme oynasa da seri başı olacağı için kolay rakiplerle karşılaşacak. Ön elemede İngiltere, İtalya, İspanya ve Almanya’dan takımlar olmayacağı için Beşiktaş’ın şansı biraz daha artacak. (Fotospor)