Beşiktaş, Talisca'nın alternatifi ile anlaştı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yönetimi Lucas Paqueta'nın transferinde prensip anlaşmasına vardı. Bu nedenle Talisca'nın sözleşmesinin uzatılması siyah beyazlıların paniğe kapılmasına neden olmadı.


siyahlabeyaz | Anderson Talisca’nın hesaplarına inceleme başlatılan hatta avukatları bile tutuklanan Benfica kulübüyle sözleşme yenilemesi Beşiktaş’ta en ufak bir sıkıntıya dahi neden olmadı... çünkü siyah-beyazlıların alternatifi çoktan hazır. Devre arasında da adı Beşiktaş’la anılan Lucas Paquetá konusunda kulübü Flamengo ile prensip anlaşmasına varıldı.


97 doğumlu sambacı için Beşiktaş, Flamengo'ya 10-12 milyon Euro civarında bir ödeme yapacak. Tüm para tek seferde peşin ödeneceği için Flamengo fiyat konusunda sıkıntı çıkarmayacak. Ödenecek yüksek bonservis ise futbolcuya verilecek düşük ücretle kompanse edilecek. Paqueta’nın yıllık maaşı 2 milyon Euro’yu geçmeyecek. Böylece 5 yıllık maliyeti 20 milyon Euro’ya sabitlenecek. (Fotospor)