Maç sonu Talisca'dan şok Benfica sözleri. "Sözleşmeyi imzalamak zorundaydım...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Maç sonu Talisca'dan şok Benfica sözleri. "Sözleşmeyi imzalamak zorundaydım...!"

Share This

Beşiktaş'ın, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Anderson Talisca hafta içinde çıkan Benfica ile sözleşme uzatma haberleri ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...


siyahlabeyaz | Karşılaşmanın ardından siyah beyazlı oyuncu Talisca, şunları söyledi...

İşte Talisca’nın yaptığı açıklamalar:
"Çok büyük bir mücadele oldu. Belli bir kısımdan sonra oyuna geldik. Onlar futbol oynamak yerine faullerini arttırdı ve kartlar gördüler. Bizde onlara uyduk ve kartları gördük" dedi.


"Pazar gün ki maç onlarda baskı yarattı.Burada mutlaka kazanmak istediler. Maça iyi başladık ve golü bulduk. Onlarda golleri ile kalitelerini ortaya koydu. Önemli olan maçı iyi bitirmekti. En azından yenilmedik" dedi.

Burada çok mutluyum. Hiçbir zaman ayrılmak istemedim. Kulüpler arasında belli problemler yaşandı. Kupalarda oynamama riski vardı. O durumdan dolayı kontrat imzalamak zorunda bırakıldım. Bu olay önceden gelişmişti. Başkanında bu durumdan haberi var" (Siyahlabeyaz)