Metin Tekin: 'Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçındaki futbolu...' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Metin Tekin: 'Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçındaki futbolu...'

Share This

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı Metin Tekin ve Tümer Metin yorumladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 25. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında son derece kritik bir galibiyet daha aldı. Maçın ardından Tümer Metin, beIN Sports'ta siyah beyazlıların performansını yorumladı.


Tümer Metin maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Ben içerde Vagner Love ve Caner Erkin ile başlarım. Cenk Tosun kadroda olsun mesela, birinci adam Cenk oynar. Cenk Tosun, Negredo ve Vagner Love'dan daha üstün santrfor demiyorum. Skor 1-0 kimseyi yanıltmasın. Fazla pozisyona girildi ve kalesinde de ikinci yarı tehlike yaşamadı." diye konuştu.

Metin Tekin ise, "Beşiktaş denilince akla gelen ilk şey beceridir. Ancak bu akşam final paslarında çok ciddi sorunlar yaşandığını gördük. Çok fazla pozisyonlara girdiler ama artık stres dolu haftalara girilen dönemde sonucu da almak çok önemli. Bazen böyle maçlar oynayabilirsiniz." diye konuştu.

Kaynak : Futbol Arena