Negredo: "Hayatımda futbolu bu kadar bilen taraftar önünde oynamadım" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Negredo: "Hayatımda futbolu bu kadar bilen taraftar önünde oynamadım"

Share This

Beşiktaşlı yıldız oyuncular, Vodafone Park'ta 1-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundular.


siyahlabeyaz | Alvaro Negredo, Cumartesi akşam 34 kez topla buluştu. 5 kilit pası verdi. 4 de kafa topu aldı. Attığı 3 uzun topun 3’ünde de başarı yakaladı. Bazı pozisyonlarda topu ezmesine rağmen Matador oyundan çıkarken büyük alkış aldı.


Oyundan alınmadan önce tezahürat alan çıkarken de kendisine büyük sevgi gösterilen İspanyol oyuncu ise bir itirafta bulundu. Negredo, ''hayatımda bu kadar iyi futbolu bilen bir taraftar önünde oynamadım. Bu kadar stresli ortamda bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim'' sözlerini kullandı.

Tolgay Arslan: Kimsenin kaybettiğine bakmıyoruz
Cumartesi akşamının gizli kahramanı Tolgay Arslan, girdiği 12 mücadelenin tamamını kazandı. 4 top kaptı. Yüzde yüzle oynadı. 3 kilit pas verdi. 107 kez topla buluşup yüzde 93.8 gibi mükemmel bir pas yüzdesi yakaladı. 6 da sahipsiz top kazandı.

Buna rağmen gurbetçi oyuncu maçtan sonra; ''son paslarda kötü tercih yaptık. O yüzden maç daha farklı bitiremedik. Her maçı kazanırsak  şampiyon olacağız. Kimsenin ne kazandığına veya kaybettiğine bakmıyoruz. Önce Başakşehir var. İyi hazırlanmamız lazım. Her şeyimizi vermemiz lazım'' ifadelerini kullandı.

Bu arada Tolgay Arslan, bu sezon ikinci asistini yaparken, Gençlerbirliği maçını annesi ve oğlu da izledi.

Adriano: Küçük ağrılar sahaya çıkmamı engellemez
Geçen hafta gözüne aldığı darbe sonrasında evine gözü kapalı bandajla giden Adriano’nun Gençlerbirliği karşısında sahaya çıkması dikkat çekti. Adriano gözüne aldığı darbe sonrasında iki gün içinde ağrılarının geçtiğini söyledi. Ağrısı olmadığını ama olsa bile bundan sonra maç kaçırmak istemediğini itiraf etti. Herkesin çok iyi konsantre olduğunu ve küçük acıların bundan sonra kendilerini sahaya çıkma konusunda durduramayacağını söyledi.

Pepe: Kısa sürede sahalara dönmek için çalışıyorum
Hafta sonunda oynanacak Başakşehir maçında özel krampon ve tampon ile sahaya çıkması beklenen Pepe, Gençlerbirliği maçından sonra, ''İyiyim. Tedavim devam ediyor. Gelecek maçlar için konuşmak erken. Sağlık ekibi ile birlikte ortak hareket ediyoruz ve en kısa sürede sahaya dönmek için çalışıyoruz. Kısa sürede geri dönüp şampiyonluk yarışında takımıma katkı vermek istiyorum'' ifadelerini kullandı. (Fotospor)