Şenol Güneş, Bayern Münih maçında 4 isme şans verecek - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş, Bayern Münih maçında 4 isme şans verecek

Share This

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, son 16 turu rövanş karşılaşmasında Bayern Münih karşısında rotasyona gitmeye hazırlanıyor.


siyahlabeyaz | Gençlerbirliği galibiyeti sonrasında, ''Önceliğimiz lig. Buradaki Bayern maçındaki beklentimiz büyük değil'' diyerek Şampiyonlar Ligi maçına yedek kadro ile çıkacağının sinyalini verdi.


Tecrübeli teknik adamın Bayern Münih maçında Tolga, Lens, Necip, Mustafa Pektemek’e şans vereceği bildirildi. Şenol Güneş’in ayrıca Türkiye’de 3 maç daha cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Quaresma’yı da bu maçta sahaya süreceği gelen bilgiler arasında.

Bayern Münih de ağır rotasyona gidecek
Şenol Güneş’in yapmaya hazırlandığı rotasyonun bir benzerini Bayern’in de yapacağı bildirildi. Jupp Heynckess’in sakatlıkları bulunan Coman, James Tolisso’yu İstanbul’a getirmeyeceği aynı şekilde; Lewandowski, Thomas Müller, Alaba, Vidal, Boateng ve Hummels’i de getirse bile kullanmayacağı ise gelen bilgiler arasında. (Fotospor)