Sinan Engin'den renklilere sert gönderme : "Beşiktaş'ın derbisi Çarşamba günü Bayern Münih ile!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sinan Engin'den renklilere sert gönderme : "Beşiktaş'ın derbisi Çarşamba günü Bayern Münih ile!"

Share This

Sinan Engin, Spor Toto Süper Lig'de tamamlanan bu haftanın maçlarını, Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçını ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi mücadelesini Beyaz TV'de değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


"Beşiktaş'ın derbisi Çarşamba günü Bayern Münih'le"
"Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı üç ihtimalli bir maç olur. Ama Beşiktaş'ın derbisi Çarşamba günü Bayern Münih ile. Orada kırmızı kart yedi öyle bir skor oldu. Son iki senenin en flaş takımı Beşiktaş'tır, son iki senenin gelir olarakta en flaş takımı Beşiktaş'tır. Naklen gelirini, yayınını Beşiktaş artırmıştır. Yan sanayi, kıl sanayi bilmem ne sanayi... Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Pazar günü olsaydı fazla konuşulmazdı. Galatasaray bir hegomonya var onu yıkmaya gidiyor. Biz de dünya derbisinde oynuyoruz. Avrupa Şampiyonlar Ligi. Herkes beni arıyor bilet istiyor. Benim o işlerle alakam yok."

"Şenol Güneş, Bayern Münih maçına yedeklerle çıkacak..."
"Şenol Güneş, Bayern Münih maçını önemsemiyormuş ve yedek kadroyla çıkacakmış diye duydum.

İçimde bir his var Galatasaray kazanacak. Benden sonra artık Galatasaray'lılar galibiyete inanıyor. Hissiyat olarak kardeş kardeş oynayın bakalım ne olacak merak ediyorum." (Ajansspor)