Sıra geldi Talisca'ya! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe’ye karşı gol atamama serisini ligde yaptığı dubleyle tarihe gömen Quaresma’nın ardından Siyah-Beyazlılar’da gözler bu akşam Anderson Talisca’ya çevrildi.


siyahlabeyaz | Ligdeki oyunda cezası sebebiyle forma giyemeyen Brezilyalı, bu akşam formasını geri alıp 4. maçında Kanarya’yı vurmayı hedefliyor.


Siyah-Beyazlı formayla bu sezon attığı gollerle Kara Kartal’a hayat veren Anderson Talisca, 1 maçlık ara sonrasında takımına bu akşam geri dönecek. Spor Toto Süper Lig’de önceki hafta oynadıkları Konyaspor maçında gördüğü sarı kart sebebiyle 4 gün önce gerçekleşen Fenerbahçe karşılaşmasını kaçıran Sambacı, bu akşam şovuna kaldığı yerden devam etmek için Vodafone Park’a çıkacak. Türkiye Kupası’nda oynanacak dev mücadeleye özel olarak hazırlanan 24 yaşındaki futbolcu, Siyah Beyazlı taraftarları önünde yapılacak mücadeleye damgasını vurmayı hedefliyor.

2 sezonluk kariyerinde...
Beşiktaş’taki 2 sezonluk kariyerinde Fenerbahçe’ye karşı 3 kez sahaya çıkan ve golle buluşamayan Talisca, bu gidişatı 4. mücadelesinde değiştirmek için çaba gösterecek. Sarı-Lacivertliler’e karşı görev yaptığı maçlarda gol atamama serisini 11. karşılaşmada bozan Ricardo Quaresma’nın ardından Talisca da Kanarya’ya karşı açılışı yapmayı hedefliyor. (Fanatik)