Soldado'dan flaş hakem yorumu: 'Bu akşam kimin ev sahibi...' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Soldado'dan flaş hakem yorumu: 'Bu akşam kimin ev sahibi...'

Share This

Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, 2-2 sona eren Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Soldado'nun açıklamaları:


“Motivasyon kendi kendini oluşuyor bizim için. Pazar günkü maçtaki hatalarımızı gördük. Kendi tarzımızı yansıtamamıştık. İlk dakikadan itibaren fırsatlar üreten bir Fenerbahçe göstermek istiyorduk. Bu akşam gerçek seviyemizi gösterdik. Topa sahip olan bir Fenerbahçe vardı. Pazar akşamından sonra böyle bir sonuç almak bizim için son derece pozitif oldu. Kırmızı kartlar olmasa daha iyi bir skorla ayrılabilirdik. Savunmada sağlam bir duruş sergiledik.”

“Pepe ikili mücadelelere giren agresif mücadele eden bir oyuncu. Ona karşı oynuyorsanız iyi mücadele etmelisiniz. Sahada yaşananlar sahada kalır benim için. İkimiz de kendi takımımız için elimizden gelen, yapıyoruz. Benim ona çok büyük saygım var. Onun da bana saygı gösterdiğini düşünüyorum. Türkiye’de gerçekten inanılmaz tutkular yaşanıyor. Ama bazı şeylerin sınırı vardır ve bu akşam sınır aşıldı. Sınırlar içinde kalmalıydı bugün."

"Hakemle ilgili bir şeyler söylemek zor. Deplasmanda oynayan takımsanız etki altında kalıyorsunuz sanırım. Bu akşam kimin ev sahibi kimin deplasman takımı olduğu gözüküyordu."

Kaynak : Ajansspor