Ümit Özat'tan maç sonu : "Bir teknik adam neden bu kadar ofansif oyuncuyla oynar!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ümit Özat'tan maç sonu : "Bir teknik adam neden bu kadar ofansif oyuncuyla oynar!"

Share This

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Süper Lig 25. haftasında Beşiktaş'a karşı 1-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği Ümit Özat neler söyledi?


"EĞER BU KADAR YASLANARAK OYNAYACAKSAK..."
Bu statta yakalanabilecek pozisyonlara girdik. Bu maçın bize kaybettireceği bir şey yoktu ama bu kadar ofansif oyuncuyu niye sahaya sürdük? Oynamaları için. Eğer bu kadar yaslanarsan, defansif kadro çıkarırdım. Oyuncularım kendilerine güvenmeliydi. Öndeki ofansif oyuncuları yetenekleri daha iyi kullanamalıydı. Ancak mücadele ve hırslarından memnunum. Zaman zaman çok yaslandık ve yerleşmiş savunma pozisyonunda gol yedik. Bu bize yakışmadı.

"BİR TEKNİK ADAM NEDEN BU KADAR OFANSİF OYUNCUYLA OYNAR?"
Bir teknik adam neden bu kadar ofansif oyuncuyla çıkar? Önde baskı yapsınlar diye. Ancak oyuncularım benim onlara güvendiğim kadar kendilerine güvenmedi. Bu kadar geri çekileceklerini bilsem daha defansif bir kadroyla çıkardım. Zaman zaman çok yaslandık.

"BU MAÇ GERİDE KALDI ARTIK"
Söyleyecek bir şey yok. Bu maç bitti ve artık önümüze bakacağız. Almamız gereken puanlar var. En kısa zamanda bu puanları toplamak istiyoruz. Bu maç geride kaldı bizim için. (Futbol Arena)