3 yılın ardından ilk golcü adayı : Kostas Mitroglou! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

3 yılın ardından ilk golcü adayı : Kostas Mitroglou!

Share This

Demba Ba gitti, Gomez geldi! Gomez gitti Aboubakar geldi! Aboubakar gitti Cenk Tosun vardı! Ama Cenk Tosun'un gitmesiyle Beşiktaş, 3 yılın ardından ilk defa golcü sorunu yaşadı.


siyahlabeyaz | Bu sezon transfer edilen Alvaro Negredo'nun beklentilerin altında kalması, devre arasında gelen Vagner Love'un hayal kırıklığı yaratması Beşiktaş yönetimini harekete geçirdi.


Beşiktaş'ta yönetim bu nedenle elini çabuk tutma kararı alırken, gündeme gelen ilk isim ise Kostas Mitroglou oldu.

Beşiktaş'ın Marsilya'da Gomis'in gidişinden sonra 15 milyon Euro ödenerek transfer edilen Kostas Mitroglou'na talip olduğu, Fransız kulübünün yöneticilerinin de bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Kostas Mitroglou'nun Marsilya'da beklentileri karşılayamadığı ve bu nedenle gözden çıkarıldığı bildirildi. 30 yaşındaki golcü oyuncunun Marsilya ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Cyle Larin: Verdiğim karardan pişman olmak istemiyorum!
Geldiği günden bu yana bir dakika forma bile giyemeyen Cyle Larin hayal kırıklığı yaşıyor... Türkiye’ye oynamak ve kendini kanıtlamak için geldiğini, Beşiktaş formasını giymek için pek çok eski dostuyla arasını bozduğunu iddia eden Kanadalı oyuncu, ''verdiği karardan pişman olmak istemiyorum'' sözlerini kullandı. Atiba’nın da gelecek sezon takımdan ayrılması durumunda Larin’in kaderinin nasıl şekilleneceği yaz aylarında netleşecek.

Kaynak: Buzz Sport