552 günlük hasret bitiyor! Göztepe maçında... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dizindeki sakatlığını tamamen atlatan ve uzun bir süre sonra takımla çalışmalara başlayan Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre, artık formasına kavuşmak için gün sayıyor.


siyahlabeyaz | Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş'in de bu sezon kısa bir süre bile olsa görev vereceğini açıkladığı, dizindeki sakatlığını atlatan ve uzun bir süre sonra takımla çalışmalara başlayan Gökhan Töre, formasına kavuşmak için Göztepe maçını bekliyor.


26 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı ekip karşısında teknik direktör Şenol Güneş’in şans vermesi durumunda maçın da durumuna bağlı olarak sahadaki yerini alabilecek. Bu anlamda Ricardo Quaresma'nın yokluğu ve Jeremain Lens'in o bölgede haftalardır bir türlü istenileni verememesi yıldız futbolcunun şans bulması ihtimalini arttıran nedenlerden.


Bilindiği gibi sezon başı kampında sakatlanan Töre, son olarak 552 gün önce İngiltere’de West Ham forması giydiği dönemde Middlesbrough karşısında forma giymişti. (Siyahlabeyaz)