Ahmet Çakar : "Merak etmeyin, Beşiktaş 3 Mayıs'ta sahada olacak!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Çakar : "Merak etmeyin, Beşiktaş 3 Mayıs'ta sahada olacak!"

Share This

TFF'nin verdiği skandal kararın ardından önce Divan Kurulu'nun tavsiyesi sonrasında ise Yönetim Kurulu'nun yaklaşık 3 saat süren toplantısının ardından Beşiktaş ZTK'nda 3 Mayıs günü sahaya çıkmama kararı aldı.


siyahlabeyaz | Kararın ardından spor kamuoyu değerlendirmelerde bulundu. İşte bunlardan bazıları...


Ahmet Çakar...
"Merak etmeyin. Beşiktaş 3 Mayıs günü son 33 dakikayı oynamak üzere sahada olacaktır. Sahaya çıkmama kararının ülkeye, futbola ve Beşiktaş'a hiçbir faydası yoktur."

Güntekin Onay...
"Beşiktaş iradesinin kararı bu. Beşiktaş’ın sahibi Divan Kurulu, Genel kurul üyeleri ve taraftardır. %99’u tavrını maça çıkmamaktan yana koyduysa saygı duymak gerekir."

Atilla Gökçe...
"Maç 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmesi beklendi. Ama TFF hakemin maçı tatil etme kararını uygun görmedi, 20. maddeden uygulama yaptı. Bu kararın çıkmasında 'etkili insanlar' önemli. F.Bahçe kulübünün etkisi doğrultusunda yayınlar yapıldı."

"Bütün bunların sonunda öyle bir rüzgar estirildi ki, geldi sorun TFF'ye dayandı. Kamuoyu baskısına açık hale geldi. Medya, Devlet Bahçeli vs. TFF köşe sıkıştırıldı ve baskıyı karar dönüştürdüler. Bu bir Beşiktaş duruşudur."

"Bu karardan sonra Türkiye'de hiç bir hakem daha vahim bir olay olmadığı sürece (benzer olayda) maçı tatil edemeyecektir."

"Tahkim'e gidilmesi gerekirdi deniliyor. Ama biraz empati yapılması lazım. Özellikle medyanın empati yapması lazım. Gelişmeleri göreceğiz. TFF'yi suçlamıyorum. Memleketten estirilen baskıya ilişkin tepkim var."


Cem Dizdar...
"Beşiktaş'ın bu kararının gerekçesini anlıyorum. Ancak Tahkim gibi süreç varken, diğer hukuki yolları tamamlamadan bunu deklare etmek bence büyük sıkıntı."

"Beşiktaş'ın bu kararından sonra, bu oyunun etrafında toplanan kalabalıkları münakaşadan uzak tutmak çok zor olacak."

Nihat Kahveci...
"Beşiktaş her zaman maçı sahada kazanır. İyi ki vardın, iyi ki seni tanıdık. Büyük Başkan Süleyman Seba!"

Zeki Uzundurukan...
"Beşiktaş'ın bu demokratik hakkıdır. Beşiktaşlılık duruşu olarak kendilerine haksızlık yapıldığını düşündüler ve bu karar alındı. Saygı duymamız gerekiyor."

Deniz Çoban...
"Böyle bir şey bekleniyordu. ZTK statüsü çok açık. Beşiktaş'ın maddi bir zararı olacak. Talimat bunu söylüyor. Bu maçı Beşiktaş'ın 3-0 hükmen kazanması gerekirdi. TFF'nin kararı talimata aykırıydı."

(Ajans Beşiktaş)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder