Akhisarsporlu futbolcuların Fabri isyanı! Top dışarıda mı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Akhisarsporlu futbolcuların Fabri isyanı! Top dışarıda mı?

Share This

Akhisarspor - Beşiktaş maçının ilk yarısında yaşanan bir pozisyonda Akhisarsporlu futbolcular kaleci Fabri'nin topu dışarıda yumrukladığını iddia etti. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 29. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar maçın ilk 20 dakikasında 2-0 öne geçerken, 1-0'dan sonra bir pozisyonda Akhisarsporlu futbolcuların kaleci Fabri'nin pozisyonunda itirazı oldu.


Akhisarspor - Beşiktaş maçı Fabri'nin pozisyonu
Süper Lig 29. haftasında oynanan Akhisarspor - Beşiktaş maçının ilk yarısında siyah beyazlıların 1-0 önde olduğu sürede gelişen Akhisarspor atağında savunmanın arkasına atılan uzun topta kaleci Fabri kendisine ayrılan yerde ceza sahası çizgisine kadar gelerek topu yumruklayarak uzaklaştırdı. Akhisarsporlu futbolcular ise maçın hakemi Hüseyin Göçek'e Fabri'nin topu ceza sahası dışında yumrukladığı yönünde itirazlarda bulundu.

Babel'in Beşiktaş golleri
Babel'in golünde asisti yapan isim Caner Erkin ise ligde bu sezon 6, toplamda ise 11. asistini yaptı. Ligde 11. golünü atan Ryan Babel ise Beşiktaş formasıyla toplamda 17. golüne imza attı.

Karşılaşmanın ardından pozisyonları değerlendiren yayıncı kuruluş yorumcuları ise şunları söyledi :

📌 Önder Özen: "Fabri içeride yumrukluyor topu."
📌 Metin Tekin: "Evet bence de içeride." (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder