Ali Ece: “Demba Ba’nın füzesini görünce utanmışlar mıdır?” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece: “Demba Ba’nın füzesini görünce utanmışlar mıdır?”

Share This

Siyah beyazlı camianın usta kalemlerinden Ali Ece, Beşiktaş - Göztepe karşılaşmasını değerlendirdi


siyahlabeyaz | İşte Ali Ece'nin köşe yazısı...

“Oğuzhan-Atiba-Tolgay orta üçlüsünün hiçbiri yokken, en akıllıca plan daha direkt futbol oynamaktı. Kendisi için önemli eksikleri olan Göztepe de benzer şekilde oynayarak başladı. Lakin Göztepe’nin bir Talisca’sı yoktu!


Kafasını sol ayak içi eksi 0.1 kalite düzeyinde kullanabilen Brezilya milli oyuncu, kafa şutunda kalecinin hareket edemeyeceği bir şekilde yere vurdu. Türk futbolunda eşi benzeri görülmemiş uzunlukta bir ceza almış olan Caner yine de 6. asistini yapmayı başardı.

Beşiktaş’ın ikinci golünde de Babel ideal iç forvet asistini yaparken Medel uzun süredir devam eden harika performansını güzel bir golle taçlandırdı. Talisca’nın bu ikinci golde yaptığı asistin asisti de Tolgay ve Oğuzhan’ınkileri aratmayan cinstendi.

Talisca, Medel ve Babel’in yanı sıra Adriano, Pepe, Tosiç, Caner eksik arkadaşlarının yerine de oynadılar. Necip de Pektemek de Larin de verilen görevi yaptılar. Negredo iyi niyetli çabalasa da yine bekleneni veremedi. Lens ise sadece daha önceki iki maçındakinden daha az kötüydü.

Gecenin sorusu
Fikret Orman’ın Ba açıklamasını ben de zamansız buldum. Lakin o açıklamayı binle çarpıp “Ba maçı satacak” iftirasını atanlar Demba Ba’nın 73’te direkte patlayan füzesini görünce utandılar mı?

Maçın olayı
Beşiktaş’ın maçı Vida-Mustafa Pektemek sağ kanadıyla tamamlaması. Bu kadar eksik varken sahadaki bireysel yeteneklerin toplamından daha güçlü bir takım performansı sergilenmesi.

Kısa mesaj
İki sezondur şampiyon yapan oyunun merkezinde olan 3 oyuncusu birden yokken Beşiktaş çok zor bir kadro derinliği testini geçmeyi başardı. (Fanatik)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder