Babel’den Cenk ve Negredo yorumu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Göztepe’yi ağırlayacak Beşiktaş’ta Hollanda Milli Takımı forması da giyen yıldız futbolcu Ryan Babel, takım arkadaşı Cenk Tosun’un gidişini büyük kayıp olarak nitelendirdi.


siyahlabeyaz | Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Babel, “Cenk Tosun bizim için büyük kayıp. Ama artık endüstriyel futbolda gidişi çok normal. Negredo çok deneyimli bir isim. Başta çok zorlandı. Farklı bir ülkeye geldiği için alışması uzun sürdü ama iyiye doğru gidiyor” dedi.

Everton forması giyen Cenk Tosun ise, yeni takımı ve Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu. TivibuSpor’a konuşan Milli oyuncu, Avrupa Kupalarına katılımdan ligin yapısına kadar özel ifadeler kullandı.


“Gelecek sezon Avrupa’da kupa kaldırmak istiyoruz”
“UEFA kupasında iyi performans gösteremedik. Bence Everton her zaman avrupa kupalarında oynaması lazım. Köklüce iyi bir kulüp. Everton kulübü; eğer büyükleri atarsak, İngiltere’de 5 ve 6’ıncı sırada geliyor. Onun her şeye rağmen Avrupa’da oynaması gerekiyor. Bu sene imkansız gözüküyor ama gelecek sezon avrupada kupa kaldırmak istiyoruz”

“Everton ile Beşiktaş karşısında oynamak istemem ”
“Burası en son nokta sanki NBA gibi herkesin izlediği bir lig. Avrupa’da zevk veren bir lig. Türkiye lig’inden çok farklı bir lig. Buraya geldikten sonra hoca beni 11’de oynattı. İlk önce biraz zorlandım ama fizik kondisyon koyarak daha iyi oldum. Everton ile büyük turnuvalarda oynamak isterim ama Beşiktaş karşısında oynamak istemem. ”

“Oynarsam gol atmam lazım”
“Eğer oynarsam gol atmam lazım sonra üzülürüm ama bu benim işim. Şampiyonlar Lig’inde, Beşiktaş ile grup aşamasında benim için iyi geçti. ”

“Beşiktaş’a güveniyorum”
“Tarihi bir başarı ile yenilgisiz turu geçtik ama sonra şanssız bir kura çektik. Gelecek senelerde Beşiktaş’a güveniyorum ve daha başarılı olacağına inanıyorum.” (Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...