Beşiktaş eski yöneticisi Ahmet Akpınar : "TFF'nin kararından sonra Fenerasyon!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş eski yöneticisi Ahmet Akpınar : "TFF'nin kararından sonra Fenerasyon!"

Share This

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde TFF'nin aldığı skandal kararı eski Beşiktaş yöneticisi Ahmet Akpınar, değerlendirdi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş eski yöneticisi Ahmet Akpınar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili aldığı kararı canlı yayın FutbolArena TV'de değerlendirdi. Aynı zamanda Divan Kurulu üyesi olan Ahmet Akpınar, canlı yayın FutbolArena TV'de Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş eski yöneticisi ve şu anda Divan Kurulu Üyesi olan Ahmet Akpınar, canlı yayın FutbolArenatTV'de TFF'nin kararını şu sözlerle değerlendirdi:

"FEDERASYON DEĞİL FENERASYON!"
"TFF'nin adı artık Türkiye Futbol Fenerasyonudur." Fenerbahçe şike yapmadım diyor, tapeler var. Aziz Yıldırım şiddete karşıyım diyor, rakip kulüp başkanını dövdü. Fenerbahçe'nin hiçbir inandırıcılığı yok. Bu kararda her şey ayarlanmış. TFF hakem raporlarını tamamiyle yok saymış.

"O ZAMAN METE KALKAVAN VE GÖZLEMCİLER DE PFDK'YA SEVK EDİLMELİ"
"Maç neden seyircisiz oynanacak? Madem hatalı rapor tutuldu hakem ve gözlemciler Disiplin Kurulu'na sevk edilecek mi? Bu durumda suçlu hakem ve temsilciler oluyor."  "Mete Kalkavan, gözlemci ve temsilciyi PFDK'ya vererek cezalandırması gerekiyor."

"BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU MAÇA ÇIKMIYORUZ DEMELİ VE YETKİSİ VAR"
Öncelikle Divan Kurulu toplantısı yanlış. Divan Kurulu istişare kuruludur. Yönetim kurulunun çıkıp biz bu utanç verici karardan sonra Türkiye Kupası maçına çıkmıyoruz diyecekler. Geçmişte örneği var. 2 sene Türkiye Kupası'ndan men, 1 maç ceza. Divan ve Genel Kurul karışamaz. Beşiktaş yönetim kurulu tüzük gereği maça çıkmıyorum diye karar alınabilir. Beşiktaş'ın divanı toplaması çok yanlış. Yönetimin, 'Türkiye Kupası maçına çıkmıyoruz' şeklinde açıklama yapması lazım. Alacağı ceza net; gelecek sene kupaya katılamaz." (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder