Beşiktaş ligde 5 maç sonra yeniden... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ligde 5 maç sonra yeniden...

Share This

Göztepe karşısında Vodafone Park'ta farklı bir galibiyet alan son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de gol sayısını 53'e yükseltti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesi kapsamında ağırladığı Göztepe'yi 5-1'lik skor ile rahat geçti ve puanını 56'ya yükseltti.


Vodafone Park'ta üst üste 7 maç galibiyet alan Beşiktaş, Göztepe maçını da kazanarak seriyi 1 maç daha uzattı. Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'de 6 maç sonra 5 gollü galibiyete imza attı. Ligin 21. haftasında Kardemir Karabükspor'u 5-0 yenen Beşiktaş, bu mücadelenin ardından Fenerbahçe'yi 3-1, Trabzonspor'u 2-0, Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor'u 1-0'lık skorlarla geçti. 6 maçlık periyotta Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir'e ise 1-0 mağlup olmuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta itibari ile Beşiktaş, Göztepe maçında attığı 5 golle ligde attığı gol sayısını 53'e yükseltti.

Anderson Talisca'dan kariyer rekoru
AA'nın haberine göre bu sezon Süper Lig'de 12. gol sevincini yaşayan Talisca, Avrupa kupalarında 4 ve Türkiye Kupası'nda 2 kez fileleri havalandırdı. Geçen sezon siyah-beyazlı formayla resmi maçlarda 17 gol kaydeden Talisca, 2017-2018'de ise şimdiden 18 gole ulaştı.

Benfica'dan geçen sezonun başında kiralık olarak Beşiktaş'a transfer edilen Talisca, eski takımıyla 2015-2016'da 9 kez fileleri havalandırabilirken, 2014-2015'te 11 defa gol sevinci yaşadı.

TALİSCA ATARSA, MAĞLUBİYET YOK
Beşiktaş, Talisca'nın etkili olduğu bir karşılaşmayı daha mağlup olmadan tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, Brezilyalı oyuncusunun gol bulduğu 29 maçta 23 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder