Beşiktaş yeni Aboubakar’ını buldu! Boşverin Galatasaray’ı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yeni Aboubakar’ını buldu! Boşverin Galatasaray’ı

Share This

Aykut Kocaman’ın aksine Şenol Güneş, hafta sonunda oynanacak G.Saray-Başakşehir maçıyla hiç ilgilenmiyor… çünkü Şenol Güneş kendilerinin de G.Saray’dan kalır bir yanları olmadığını oyuncularına anlattı. 


siyahlabeyaz | Bu sezon aldıkları 4 yenilginin tamamını deplasmanda aldıklarını hatırlatan Güneş, dış sahada bu sezon tam 17 puan bıraktıklarını söyledi. Ümraniye'de puan hesabını yasakladı.


GÜNEŞ’TEN OĞUZHAN, ATIBA VE TOLGAY’A, “GARANTİ DEĞİL”
6'da 6 hedefiyle Cuma akşamı Akhisar deplasmanına çıkacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş'in son oynanan Göztepe maçında başarılı performans ortaya koyan Necip Uysal ve Garry Medel ile cezaları sona eren Oğuzhan, Tolgay, Atiba arasından hangi 2 futbolcuya 11'de görev vereceği konusunda tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Haftanın ilk idmanında Güneş, “şu anda kimsenin forması garanti değil. Antrenmanlarda en iyi performansı kim gösterirse formayı o alacak uyarısı” yaptı.

Q7’YE UYARI! SAHAYA ODAKLAN! RAKİPLERİNE DEĞİL
Şenol Güneş hem kalan 6 haftada hemde Akhisarspor maçında Ricardo Quaresma'dan patlama bekleniyor. 5 maçlık cezasını tamamlayan ve uzun araya rağmen 80 orta ile hala "ligin isabetli orta rekortmeni" olan Portekizli’de futbola olan açlığını idmanlarda hocasına gösteriyor.  Güneş de Q7 ile sürekli görüşerek, kalan 6 haftanın tamamında kendisini sahada görmek istediğini, rakiplerine değil sadece sahaya konsantre olmasını istedi.

YENİ ABOUBAKAR, LARIN! HERKESİN KÜÇÜK KARDEŞİ
Göztepe maçında oyuna girdikten sonra 3 dakika içinde attığı golle bir anda Beşiktaş taraftarının umudu olan Cyle Larin’de tam anlamıyla bir Vincent Aboubakar ışığı var. Attığı gol sonrası tüm takımın tek tek tebrik ettiği Larin, küçük kardeş gibi görülüyor. Herkes çok seviyor. Q7 de, aynen Aboubakar’la olduğu gibi Larin’le de özel olarak ilgileniyor. Ona şakalar yapıyor. Güneş ise MLS gibi çok zayıf bir ligden geldiği için Larin’in güçlenmesini bekliyor. Tecrübeli teknik adam Larin’in son vuruşlarına is hayran. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder