Beşiktaş'ın Fenerbahçe 11'inde son dakika değişikliği mi olacak? Quaresma... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Fenerbahçe 11'inde son dakika değişikliği mi olacak? Quaresma...

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde sayılı saatler kala kadroda önemli bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın kupaya veda etmesinin bu değişimde payı olurken, özellikle Quaresma'nın oynayıp oynamayacağı büyük merak konusuydu. Portekizli yıldız Kadıköy'deki derbide 11'de sahada olacak. 


siyahlabeyaz | Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bu akşam deplasmanda 2-2'nin rövanşında Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'de son anda değişiklik yapmaya karar verdi.


Fenerbahçe - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçı ilk 11'leri

Deneyimli teknik adam Vodafone Park'ta oynanan ilk maçta kırmızı kart gören Quaresma'yı yaşanan gerginlik sebebiyle Kadıköy'de yedek oturtmayı planlarken, Portekizli futbolcunun hocasıyla konuşarak "Oynamak istiyorum." demesi üzerine Şenol Güneş de kararını değiştirdi.

Quaresma Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Ricardo Quaresma arasında yapılan görüşmede Portekizli futbolcu derbide oynamak istediğini söyleyince, Şenol Güneş ise "Kendini kontrol edebileceksen oyna. İlk maçta olanları biliyorsun." yanıtını verdi. Quaresma da bunun üzerine hocasına kendisini kontrol edeceğine dair söz verirken, ısrarla Fenerbahçe maçında sahada olmak istediğini iletti.

Diğer tarafta Galatasaray'ın Akhisarspor'a elenmesinin ardından Beşiktaş cephesinde Şenol Güneş, Fenerbahçe ile oynanacak rövanşta işi sıkı tutmayı planlıyor. Savunmada Pepe - Vida ikilisine görev verecek olan Şenol Güneş'in orta sahadaki tercihi Medel, Tolgay olurken, forvet arkasında ise Talisca'nın yerine Oğuzhan ilk 11'de görev yapacak.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i:
Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Medel, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Negredo (Futbol Arena Özel Haber)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder