Brahimi'nin menajerinden çarpıcı sözler : "Türkiye'yi düşünmediğimiz yalan!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Brahimi'nin menajerinden çarpıcı sözler : "Türkiye'yi düşünmediğimiz yalan!"

Share This

Beşiktaş ile bir süredir adı anılan Yacine Brahimi ile ilgili oyuncunun menajerinden transfer açıklaması geldi. Brahimi'nin menajeri Moussa Sissoko transfer iddialarıyla ilgili FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın gelecek transfer döneminde kadrosuna katmak istediği isimlerden biri olduğu konuşulan Yacine Brahimi ile ilgili oyuncunun menajeri Moussa Sissoko, FutbolArena aracılığıyla konuya açıklık getirdi.


Son günlerde adı sıklıkla Beşiktaş ile anılan Porto'nun Cezayirli oyuncusu Yacine Brahimi ile ilgili oyuncunun menajerinden transferle ilgili çarpıcı ifadeler geldi.

Beşiktaş, Brahimi'yi transfer edecek mi? Brahimi'nin menajerinden açıklama

Moussa Sissoko yaptığı açıklamada, oyuncusunun Türkiye'yi bir seçenek olarak görmediği yönünde Türk basınında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve böyle bir demeç vermediğini dile getirdi.
Moussa Sissoko, FutbolArena'ya yaptığı açıklamada, kendisi dışında herhangi bir şahsın Brahimi hakkında bir açıklama yapma yetkisinin olmadığını belirtti.

Brahimi'nin menajeri Moussa Sissoko'nun açıklamaları

"BRAHİMİ TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR DEĞİL"
"Türk basınında son günlerde, Yacine Brahimi adına konuşma yetkisi olmayan bazı şahısların oyuncu hakkında yaptığı bir takım açıklamalar okuyoruz. Bu açıklamalarda Brahimi'nin Türkiye'ye transfer olma şansının olmadığı veya oyuncunun Türkiye'yi bir seçenek olarak düşünmedigine dair yorumlar yapılmaktadır."

"BENİM DIŞIMDA KİMSENİN KONUŞMA YETKİSİ YOK"
"Öncelikle Türk basınında yer bulan bu demecin içeriğinin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtmek isterim. Bu vesile ile oyuncunun geleceği hakkında konuşma yetkisine sahip resmi temsilcisi olarak, benim dışımda herhangi bir şahsın Brahimi hakkında açıklama yapma yetkisi olmadığını Türk spor kamuoyunun dikkatine sunarım."

Brahimi kimdir? Brahimi'nin oynadığı takımlar
Cezayirli futbolcu Brahimi, 1990 doğumlu Rennes, Clermont, Granada formaları giyen Brahimi Porto'da 4. sezonunu geçiriyor. Skorer kimliğiyle dikkatleri üzerine çeken Brahimi, orta sahanın her tarafında forma giyebiliyor. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 40 maçta 11 gol atarken 7 de asist yaptı.

http://www.futbolarena.com/besiktas/bjk-transfer-besiktasa-yazilan-brahiminin-menajeri-moussa-sissokodan-futbolarenaya-transfer-aciklamasi-346559h/ (Futbol Arena Özel Haber)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder