Carlos Carvalhal: "Bazen kelime bulamıyorum...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Carlos Carvalhal: "Bazen kelime bulamıyorum...!"

Share This

Swansea City'nin başarılı menajeri Carlos Carvalhal, beIN Sports Haber'de yayınlanan VIP programına konuk oldu. Premier Lig'deki başarısının sırrını anlatan Portekizli çalıştırıcı, Beşiktaş ve Türkiye hakkında da samimi açıklamalar yaptı.


siyahlabeyaz | Swansea günlerini Türkçe anlatan Carlos Carvalhal, Beşiktaş ile ilgili de konuştu. "Beşiktaş'la ilgili hissettiklerimi anlatmak için bazen kelime bulamıyorum" diyen Carvalhal, "Türkiye'de gerçekten çok mutluydum." dedi.


Carvalhal Beşiktaş ve Türkiye ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Orada şampiyonluk yarışının içindeki rekabeti çok net görebiliyorsunuz. İnsanların tutukusundan doğan baskı orayı çok zorlaştırıyor. Çünkü her takım savaş veriyor. Kimin şampiyon olabileceği belli değildir. Bir çok takım var. Beşiktaş, G.Saray, F.Bahçe, Başakşehir... Bu takımlar çok ufak farklar sağlayarak şampiyonluğa ulaşıyor. Kümede kalma yarışında da aynı rekabet var. Oradaki tutku inanılmazdır."

"Ben Beşiktaş'ta çalıştım. Beşiktaş inanılmaz bir kulüptü ve harika bir taraftarı vardı. İnönü Stadı'nda sağladıkları enerji harikaydı. Hissetlerimiz anlatmak için bazen kelime bulamıyorum. Türkiye'de futbolda görev almak gerçekten çok ama çok zor bir görev. 1,5 sene geçirdim. Gerçekten çok mutluydum ama orada sezon bitirmek çok zordur. Medya size en fazla 6 ay zaman tanır. Bazen Türk arkadaşlarımla Beşiktaş'ın maçlaını televizyondan takip ediyoruz. Onlar maçı neredeyse televizyonun içine girecek gibi seyrediyor. Futbola müthiş bir tutuku besliyorlar. Orası müthiş bir futbol ülkesi. Beşiktaş'ta maç bir buçuk saat önceden başlardı. Her yerde taraftarı görebilirdiniz. Oyuncular ısınırken bir motive ederlerdi. Türkiye'de özellikle Beşiktaş'ta çalıştığım dönemden dolayı çok mutluyum." (Ajans Beşiktaş)