Cem Dizdar'dan yönetime tepki : "Öksürtür bu karar!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cem Dizdar'dan yönetime tepki : "Öksürtür bu karar!"

Share This

Beşiktaş yönetiminin Fenerbahçe derbisine çıkmama yönündeki kararını TRT Spor'da Cem Dizdar yorumladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararını kulübün resmi açıklamasının ardından TRT Spor canlı yayına bağlanan Cem Dizdar yorumladı.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı

Cem Dizdar, TRT Spor'da Beşiktaş'ın aldığı karar hakkında şunları söyledi:


"BU OYUN BÖYLE OYNANMAYA BAŞLADIĞI ANDA..."
Bizim ülkemize kendi aramızda münakaşa kültürü ortak olarak ayağımıza dolanıyor ve bunun farkında değiliz. Ben bu maça çıkmama kararının gerekçesini anlıyorum. Ancak tahkim gibi süreç varken, diğer hukuki yolları tamamlamadan bunu deklare etmek bence büyük sıkıntı. Bu oyun böyle oynanmaya başladı mı, oyunun etrafına toplanmış büyük kalabalıkları herhangi bir münakaşaya girmekten uzak tutmaya ikna etmek zor.

"ÇOK RADİKAL BİR KARAR"
Bu maça çıkmamak sadece Türkiye Kupası gelirlerinden olmak veya Türkiye Kupası'nı değersizleştirmek değil. Oyun ruhuna, oyun anlayışına zarar veren bir şey. İtirazını yaparsın. Hukuki yolları takip edebilirsin. Bence bu çok radikal bir karar. Bu radikal karar da oyuna iyi gelmez. Öksürtür bu karar.(Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder