Demba Ba açıkladı : "Görevimi yapacağım ama...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Demba Ba açıkladı : "Görevimi yapacağım ama...!"

Share This

Ba, “Beşiktaş taraftarının bana olan ilgisi ve sevgisi sebebiyle mutluyum. Ama duygularımı bir kenara bırakıp Vodafone Park’taki maçta takımım için görevimi yapacağım” dedi.


siyahlabeyaz | Siyah-Beyazlılar’ın Demba Ba’yla yolu, ilk olarak 2014 yılında kesişmişti. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den 6 milyon Euro (30 milyon TL) karşılığında Kara Kartal’a transfer olan Senegalli futbolcu, 44 maçta 27 gollük performans sergileyip 13 milyon Euro (64 milyon TL) karşılığında Shanghai Shenhua’nın yolunu tutmuştu. Çin’deki macerası beklediği gibi geçmeyen ve 2016 yılında Shanghai SPIG karşılaşmasında bacağı kırılan tecrübeli oyuncu, tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşup 2016-17 sezonunun ikinci yarısında Beşiktaş’a kiralık olarak geri dönmüştü.


Bu kez rakip olacak
Kara Kartal’da o dönem sadece 2 karşılaşmada süre alabilen Demba, sonrasında 6 aylık bir tedavi süreci geçirmiş ve ara transferde Göztepe’nin yolunu tutmuştu. Sarı-Kırmızılılar’la çıktığı 8 karşılaşmada 5 gollük performans sergileyen 32 yaşındaki futbolcu, gönül bağının olduğu Beşiktaş’a karşı cumartesi günü sahaya rakip olarak çıkacak. Bu mücadele öncesinde FANATİK’e açıklamalarda bulunan tecrübeli isim, heyecanlı olduğunu söyledi.


‘Gol atarsam…’
Ba, “Beşiktaş taraftarının bana olan ilgisi ve sevgisi sebebiyle mutluyum. Ama ben Göztepe’nin futbolcusuyum. İşime saygı duyup duygularımı bir kenara bırakıp Vodafone Park’taki maçta takımım için görevimi yapacağım. Beşiktaş’a ve Beşiktaş taraftarına büyük saygım var. Gol atarsam tabii ki sevinmeyeceğim” diye konuştu. (Fanatik)