Erman Toroğlu: "Beşiktaş eğer sinirlenirse..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu: "Beşiktaş eğer sinirlenirse..."

Share This

Beşiktaş'ın, Akhisarspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı maçın ardından A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 29. haftasında deplasmanda Akhisarspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Erman Toroğlu A Spor'da müsabakayı yorumladı

Akhisarspor 0-3 Beşiktaş Erman Toroğlu'nun A Spor yorumları


"LİGDE KALİTE YOK"
Heyecanlı bir lig geçiyor ama kalite yok. Sezon başlıyor diyoruz ki, daha sezonun başı. Fazla bir şey beklemeyin. 6-7 maç geçiyor, sonra araya milli maç giriyor. Milli maç araya girdi diyoruz. Sonra devre arası oldu diyoruz. İkinci yarı başlıyor, sakatlıklar başlıyor. Son 6-7 haftaya gelince de neticeye bak diyoruz. Ne zaman oyuna bakacağız?

"BEŞİKTAŞ 40 KM'DE KALDI"
Çizdiğimiz tabloda bana hayır diyeceğiniz yer var mı? Beşiktaş maçına bakıyorum, ne dedik 4-4 bile olurdu. Olurdu ama Beşiktaş ve Akhisar'a bakıyorum. Beşiktaş böyle yapıyor... Hani ufak çocuk vardır ya, ufak çocuk ne diyorsun lan derler ya, büyük de "Yürü git işine" diyor. Beşiktaş'ın hali oydu. Beşiktaş oynadı ama 40 km bana kafi diyor. 60 km'ye çıksa ne olurdu? Gol yeseydi çıkar. Çünkü o şekil vardı.

"BEŞİKTAŞ SİNİRLENSE 2 GOL ATAR GİBİYDİ"
Beşiktaş 1 gol yese, sinirlense 2 atar gibi geldi bana. Sahaya çok hakimler. Ancak bu kadar kafi diye oynadılar. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder