Erman Toroğlu : "3 tane temsilci var. Sadece Şekip'in yanında oturanın raporu dikkate alınıyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu : "3 tane temsilci var. Sadece Şekip'in yanında oturanın raporu dikkate alınıyor"

Share This

TFF'nin derbiye ilişkin verdiği skandal kararın yankıları devam ederken eski hakem Erman Toroğlu da canlı yayında karşılaşmanın temsilcileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Erman Toroğlu'nun alınan karar sonrası Aspor ekranlarına bağlanarak yaptığı çarpıcı açıklamalar...


"Şekip Mosturoğlu ile Aziz Yıldırım'ı dünkü basın toplantısını izledim. İnsanları yanlış yönlendirdiler." diyerek sözlerine başlayan Erman Toroğlu, "Hakemin raporunda bazı şeyler var, temsilcinin raporunda yok dediler. Maçta 4 tane temsilci var, bir tanesi protokolde yer alıyor. Bu küfürleri yazıyor, not tutuyor. Bu bir avukat. 2'si kale arkalarında görevli. 1 tanesi de yedek kulübelerinin arasında görevli. Yani tünelde ne oldu onun raporunu tutuyor. Şenol Güneş, hastaneye giderken temsilcinin birisi arabasına biniyor, onu takip ediyor ve hastanede raporuna yazıyor. Bu rapor sadece, Şekip Mosturoğlu'nun yanında yukarda oturan protokol temsilcisinde yok. Diğer temsilcilerin raporlarında bu bilgiler var. Bakın iş nerelere gidiyor. Quaresma, yerden anahtarlık aldı ve saha kenarında birisine verdi. Bu birisi kim biliyor musunuz? Verdiği kişi temsilciydi. Kamuoyu, bunları bilsin ona göre değerlendirme yapsınlar. Şimdi buyrun cenaze namazına..." ifadelerini kullandı. (Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder