Fikret Orman: "Şampiyonluk bizim olacak!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman: "Şampiyonluk bizim olacak!"

Share This

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş camiası, şampiyonluk havasına girdi. Ligde maç ayrımı yapmadan kalan 5 karşılaşmamızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Son 2 sezonda olduğu gibi bu dönemde de şampiyonluk bizim olacak” dedi.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor’u 3-0’lık skorla deviren Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki iddiasını korumuştu. Mücadeleyi Manisa’da takip eden Başkan Fikret Orman, karşılaşma sonrasında keyifliydi.


Görüşlerini paylaşan Başkan, bu sezon da mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Orman, “Beşiktaş camiası, şampiyonluk havasına girdi. Ligde maç ayrımı yapmadan kalan 5 karşılaşmamızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Geniş bir kadromuz ve tecrübeli bir ekibimiz var. Son 2 sezonda olduğu gibi bu dönemde de şampiyonluk bizim olacak” ifadelerini kullandı.

‘Mutlu sona odaklandık’ 
Kalan haftalarda da takımı yalnız bırakmayacağının sinyallerini veren Başkan Orman, “Fırsat buldukça Ümraniye’ye gidip takım antrenmanlarını takip ediyorum. Akhisar galibiyetiyle daha kritik bir döneme girdik. Transfer başta olmak üzere tüm konuları kenara bırakıp mutlu sona odaklandık” sözlerini sarf etti. (Fanatik)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder