Fikret Orman’dan dünyaca ünlü yıldıza 2. kez veto! : "Artık olmaz..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman’dan dünyaca ünlü yıldıza 2. kez veto! : "Artık olmaz..."

Share This

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve zirve yarışına yeniden ortak olan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Fabri’nin menajerinin yaptığı oyuncunun teklifini ikinci kez reddetti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları şimdiden başladı...


Robben ve Ribery’yi yaşlarından dolayı veto eden Başkan Orman, artık yaşlı oyunculara yüksek meblağlar ödeyerek transfer yapmak yerine genç oyunculara bonservis ödemeyi tercih ettiklerini iletti.

Ayrıca Sabah gazetesinin haberine göre ise Galatasaray’ın G.Birliği yenilgisi Ümraniye’ye umut olarak yansıdı. Kalan 6 haftada şampiyonluk iddiasının artması yüzleri güldürürken Başkan Fikret Orman da kesenin ağzını açtı. Orman, “Maaşları zamanında ve en iyi ödeyen takım biziz. Alacağınız yok. Kalan maçları kazanın, Şampiyonlar Ligi’ne gidin, primi bana bırakın. Hatta kendiniz yazın” diyerek coşkuyu katladı.

ÇOK ÖZEL KONUKLAR
Otizm Haftası dolayısıyla Mimoza Rehabilitasyon Merkezi ve Yakacık Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi’nden gelen konuklar idmanı izledi.

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder