FLAŞ | Şenol Güneş : "Maça çıkalım ama öyle bir protesto bulalım ki bütün dünya...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Şenol Güneş : "Maça çıkalım ama öyle bir protesto bulalım ki bütün dünya...!"

Share This

Beşiktaş yönetimi tekrar derbisine çıkmama kararı aldı ancak son iki sezonun Şampiyon teknik direktörü Şenol Güneş'in maça çıkıp çıkmama konusunda ortaya atılan açıklamalar sürekli değişkenlik gösteriyor... Bunlardan bir tanesi de yepyeni bir protesto şekli ile Perşembe günü sahada olmak...


siyahlabeyaz | Karar alındı, açıklamalar yapıldı ama bu kararın uygulanıp uygulanmayacağı ise Perşembe günü belli olacak. Asıl sürpriz iddia ise Şenol Güneş’in bu karara itiraz ettiği oldu. Resmi kararın açıklanmasından sonra tecrübeli teknik adamın Başkan Fikret Orman’la uzun bir görüşme yaptığı ve kararın yeniden gözden geçirilmesini istediği bildirildi.


Güneş’in Orman’a, “protestonun yüzlerce değişik şekli var… maça çıkmamak; hem çocukların, hem de bizim hakkımızdan vazgeçmek olur. Sadece bu sezondan değil gelecek sezondan da vazgeçmek demek olur bence… maça çıkalım. Bu süreçte protesto yöntemleri düşünelim. Öyle bir protesto bulalım ki tüm dünya bizi konuşsun” sözlerini kullandı.

HACIGÜZELLER UEFA HAMLESİ İÇİN PAZARTESİ NYON’A GİDİYOR
Bu arada Divan Kurulu üyeleri, Beşiktaş yönetimine “hem maçta yaşananları hem de TFF'yi, UEFA'ya şikayet edilmesi yönünde” tavsiye kararı aldı. Bir süredir UEFA’yla konuyu müzakere eden Beşiktaş’ın hukukçu yöneticisi Berk Hacıgüzeller ise kendisi için hazırlanan örnek dosyalar üzerinde çalışmasını tamamladı. Hacıgüzeller’in Sırbistan-Kosova ve Blackpool-Huddersfield Town maçları dışında 5-6 farklı örnek daha bulunduğu öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticinin Pazartesi günü Nyon’a giderek UEFA Disiplin Komitesi üyeleriyle bir dizi görüşme yapacağı da gelen bilgiler arasında.

Bu arada dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında bazı yöneticilerin; “2024 sürecinde Türkiye’nin adaylığına zarar verecek hiçbir girişimde bulunmama” tavsiyelerinde bulundukları da gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder