Göztepe başkanı Mehmet Sepil'den flaş Demba Ba açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Göztepe başkanı Mehmet Sepil'den flaş Demba Ba açıklaması!

Share This

Göztepe Spor Kulübü başkanı Mehmet Sepil, son dönemde çok konuşulan Demba Ba konusunu ve takımın son durumu hakkında konuştu. 


siyahlabeyaz | Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Sepil şunları ifade etti.

"Çok iyi bir galibiyet aldık. Bursaspor'un da ihtiyacı vardı ligin boyu kısalıyor böyle iddiası olan takımlara karşı kazanmak önemli"

"Göztepe ve Bursasporlu kardeşlerimiz sadece maçta değil iki gün boyunca İzmir'de bu durum yaşandı. Beraber şarkı söylediler vs sonra maça gittiler. Biz bu durumu destekliyoruz"


"Futbolda hep şunu diyorum fikstür iyi diyoruz ama olmadığını geçtiğimiz yıllarda bazen gördük. Tabii şöyle iyi, beş maç var üç tanesi içeride ve Akhisar'da bize Karşıyaka kadar yakın. Tek uzak deplasman Konya. Teknik heyet ile bu sabah toplandık konuştuk"

Demba Ba'nın kalmasını istiyorum'
"Ben bu haberleri okudukça şaşırıyorum. Biz sezon sonuna kadar Demba ile anlaştık. Şu an görüşüyoruz. Ben kalmasını istiyorum bu başlı başına bir ihtimal."

"Son idmanda bir sorunu oldu hocamız ürktü sezon sonu kadar kaybetmek istemedik tedavisi başladı. Gelecek sezonun planlarını yapıyoruz. Demba kalmazsa alternatiflerini bulmalıyız"

Demba Ba çok karakterli ve profesyonel oyuncu
" Demba Ba kalmak istiyor daha detaylı bakıyoruz. Futbol okulu projesi var. 50 yaşını şimdiden planlıyor. Bizimde futbol okulu projemiz var onunla kalırsa futbolculuk dışında daha detaylı bir sözleşme fikrimiz var. Çok karakterli ve profesyonel bir oyuncu"

'Avrupa Kupalarına..."
"İlk hedefimiz olan 40 puanı aldık. Sonra Avrupa olur mu diye uğraşıyoruz. 14 yıl sonra lige çıkmış bir takım olarak Avrupa Kupası kovalıyoruz."

"Avrupa Kupalarına tabii yeni stadyumda gitmek isterim ama bu sene de olursa tabii yine gitmek isteriz. Fuar şehirleri kupası ile  ilk kez Türk takımı olarak yarı final oynayan tskım Göztepe'dir. Bende o maçtaydım"

'Göztepe'nin rakibi Karşıyaka'dır'
"Göztepe'nin İzmir'de camiasının büyüklüğü ile rakibi Karşıyaka'dır. Ben isterim ki Süper Lig'de karşı karşıya gelelim. Bazen böyle dibe vuruş iyidir daha güçlü çıkabilirsiniz. Ben düşmesine üzüldüm. İki takımın birbirine ihtiyacı vardır" (Ajansspor)


Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder