Güneş raporu verdi, iki isim gözden çıkarıldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güneş raporu verdi, iki isim gözden çıkarıldı!

Share This

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Göztepe maçından önce Demba Ba’yı gelecek sezon kadroda görmek istediğini söyleyince ortalık ayağa kalkmıştı. Senegalli yıldızın Beşiktaş’a karşı gösterdiği performans bu isteğin daha da artmasını sağladı.


siyahlabeyaz | Şenol Güneş de maç sonunda “Demba Ba’yı 3 kişi zor tuttuk” diyerek Kartal’ın eski golcüsüne olan hayranlığını dile getirmişti. Önceki gün Fikret Orman ve Şenol Güneş’in yaptığı toplantının ardından 32 yaşındaki golcünün yeniden kadroya katılmasında görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Şenol Hoca’nın ocak ayında da çok istediği ancak yıldız oyuncunun fiyat artırması sebebiyle son anda iptal olan transferin sezon sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.


Negredo Çin’e
Demba Ba geldiğinde ise takımın suskun golcüleri Alvaro Negredo ve Vagner Love ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gelecek sezon golcü olarak Demba Ba ve Cyle Larin’i kullanabileceğini belirten Şenol Güneş, kulübede de her an hazır durumda olacak bir ismin olması gerektiğini söyledi. Devre arasında Negredo’ya Çin’den gelen teklifler, Cenk Tosun’un ayrılması sebebiyle geri çevrilmişti. Yönetimin şimdiden İspanyol golcüyle yolları ayırmak için menajerlerle görüşmelere başladığı öğrenildi. Daha önce ülkesine dönmek istediğini söyleyen Vagner Love’un da gitmesine izin verilecek, böylelikle Demba Ba için bütün kapılar açılmış olacak. (Türkiye)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder