Güneş’ten 3 isme özel tebrik! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Göztepe’yi 5-1 ile geçen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş oyundan duyduğu memnuniyeti oyuncularına şu ifadelerle aktardı 


siyahlabeyaz | “Bu takımın şampiyonluğa doyduğunu düşünenlere, 5-1’lik Göztepe galibiyetiyle sahada verdiğiniz cevaptan çok memnunum. Pazar idmanı iptal, pazartesi akşamına kadar kafanızı boşaltın”


Son zamanlarda sıkça eleştirilen ve meslektaşları tarafından bile yerden yere vurulan Güneş, 5-1’lik farklı zafer sonrası soyunma odasında oyuncularına tek tek teşekkür ederken bir de önemli konuşma yaptı. Güneş’in siyah-beyazlı futbolculara şunları söylediği öğrenildi: “Bu galibiyet şampiyonluk inancımızın bitmediğinin göstergesidir. İki yıl üst üste şampiyon olduktan sonra bu sezon sizlerin şampiyonluğu çok istemediğine dair yorumlar yapıldı. Siz bugün (önceki gün) bunun böyle olmadığını gösterdiniz. Güzel bir izni hak ettiniz. Yarın ki (pazar günü saat 11.00) idmanı iptal ediyorum. Pazartesi günü saat 18.00’de buluşalım.. Cuma maçımız var. Kafanızı iyice boşaltın.”


ÜÇLÜYE ÇOK ÖZEL TEBRİK
Şenol Güneş, Göztepe maçında kulübeden gelip oyuna dahil olan isimlerin performansıyla da mutlu oldu. Güneş, “Her oyuncumun hazır olması galibiyet kadar beni mutlu etti. Bu kadar eksiğe rağmen, kulübeden gelen her isim fazlasıyla görevini yaptı” diye konuştu. Beşiktaş Teknik Direktörü, Cyle Larin, Mustafa Pektemek ve Domagoj Vida’yı da özel olarak tebrik etti. (Sabah)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder