Hoca Q7’yi çıkartıp Gökhan Töre’ye neden şans vermedi de... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hoca Q7’yi çıkartıp Gökhan Töre’ye neden şans vermedi de...

Share This

Şenol Güneş’in cezaları biten Oğuzhan, Atiba ve Tolgay 3’lüsünden kimleri sahaya süreceği merak konusuydu diyen tecrübeli yorumcu Güntekin Onay Akhisar karşılaşmasını kaleme aldı


siyahlabeyaz | İşte Güntekin Onay'ın Akhisar Belediye - Beşiktaş karşılaşmasının köşe yazısı...

Tecrübeli teknik adam geçen haftanın mükemmel oynayan ismi Medel’i kesmedi ve daha sağlam bir orta alan için yanına Atiba’yı koydu. Babel’in erken gelen golü sonrasında da oyunu kontrol etmeye devam eden Beşiktaş, Negredo ile 2-0’ı bulduktan sonra ritmini kaybetti. Akhisar önce Seleznyov ardından da Mustafa Yumlu ile 2 net pozisyon yakaladı. Halbuki Beşiktaş için 2-0’dan sonra işlerin daha kolay olması gerekiyordu.


Futbolda rehavetin ne kadar pahalı faturalar çıkarttığını hafta içi oynanan Avrupa maçlarında gördük. 2’nci yarıya daha yüksek farkındalıkla ön alanda baskı yaparak  hızlı başlayan Beşiktaş, önce Negredo ardından Quaresma ile net fırsatlardan sonuç alamadı ve ardından Babel ile 3’üncü golü buldu.

Dün gece Babel başta olmak üzere Caner ve Quaresma çok etkili oynadılar. Medel gerçek bir maestro gibi oynadı. Hem alanı çok iyi kapatıyor hem de az dokunuşla topu kullanıp oyunu hızlandırıyor.

KANATLAR İYİ ÇALIŞTI
Bazı basit ve anlamsız top kayıpları dışında 2’nci yarıdaki Beşiktaş’ı çok beğendim. Negredo ve Talisca, hücumda biraz daha etkili olabilse, Quaresma bazı final paslarını verebilse maç daha da farklı biterdi. Şenol Hoca 3-0’ken son 10 dakika Q7’yi çıkartıp Gökhan Töre’ye neden şans vermedi de Vida’yı stopere koyup, Tosic’i sol beke çekip Caner’i sol öne attı? Onu anlayamadık. İyiyi de alkışlamak lazım, hakem Hüseyin Göçek kusursuz bir maç yönetti. (Vatan)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder