"İmzayı at, 10 milyon euro'ya git, geri gel" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"İmzayı at, 10 milyon euro'ya git, geri gel"

Share This

Beşiktaş'ta son dönemde takımdan ayrılması çokça basında söz konusu olan Oğuzhan Özyakup’a Başkan Fikret Orman’dan teklif geldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta takımdan ayrılmayı kafasına koyan Oğuzhan Özyakup’a Başkan Fikret Orman’dan teklif geldi. Afrin yolunda kaptanıyla bir araya gelen Orman, ''ayrılmak istiyor olabilirsin... ama imzanı at. Ben de seni 10 milyon Euro’ya bırakayım. Gittiğinde dönecek bir yuvan olsun. Tuncay Şanlı, Rüştü Reçber, Okan Buruk, Emre gibi gittiğinde dönecek yuvası olmayan kuş gibi ortada kalma'' restini çekti.


Orman, Talisca transferinde de Tuncay Şanlı’yı öne sürmüş ve ''O dönemde de Tuncay’ı, Inter’in, Manchester United’ın istediği konuşuluyoru ama o gide gide hem de bedava M’Boro’ya gitti. Talisca konusunda akıllı davranacağız'' sözleriyle çalışma arkadaşlarına açıklama yapmıştı.

Oğuzhan için neden açıklama yapılmıyor?
Beşiktaş’ta herkesin merak ettiği bir soru var... Oğuzhan Özyakup’un sözleşmesi ne oldu? Wilshire, Fellaini ve Max Meyer’le beraber sözleşmesi sezon sonunda bitecek 8 numaralar arasında Avrupa’da hakkında en çok transfer haberi çıkan isim siyah-beyazlıların kaptanı. Daha önce hem kendi, hem Başkan Fikret Orman, hem de Şenol Güneş ''sorun yok'' dese de ıslak imza bir türlü atılmadı. TFF’ye resmi bildirim yapılmadı. Oğuzhan’ın menajerinin yaptığı son açıklamalar ise, ''acaba gitti mi!'' iddialarını arttırdı. (Fotospor)