İtalyanlar duyurdu! Mandzukic İstanbul'a... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece Real Madrid'e iki gol birden atan fakat bu performansı yarı finale yetmeyen Mandzukic için İtalyanlar bombayı patlattı...


siyahlabeyaz | İtalyan Rai Sport'un haberine göre Juventuslu yıldızın rotası seneye Türkiye'ye döndü.

FENERBAHÇE İLGİLİ AMA BEŞİKTAŞ...
Sezon sonunda Juventus'tan ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Mario Mandzukic'in, seneye Türkiye'ye transfer olacağı iddia edildi. İtalyan Rai Sport'un haberine göre Beşiktaş ile Fenerbahçe golcü futbolcu ile yakından ilgileniyor.


Çin ve ABD takımlarından da Hırvat futbolcu için teklifler geldiği, ancak 31 yaşındaki golcünün Avrupa dışına çıkmayı istemediği kaydedildi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki rekabette ise Siyah-Beyazlı takım bir adım önde gösteriliyor. Beşiktaş'ın savunmasında yer alan Vida ile Mandzukic'in çok yakın arkadaş oldukları ve bu nedenle yıldız futbolcunun tercihini Beşiktaş'tan yana kullanabileceği ifade ediliyor.

Sezon başında da Siyah-Beyazlılar'm gündemine gelen Mandzukic, kısa süre önce Domagoj Vida'yı İstanbul'da ziyaret etmişti. (Skorer)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder