Jelena Karleusa'dan Tosic paylaşımı! Adam, kral, tank... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisarspor'u 3-0 mağlup etmesi ile birlikte zirve yarışı iyice hafta sonu oynanacak karşılaşmalar öncesinde kritik hale geldi.


siyahlabeyaz | Karşılaşmanın bitimi ile birlikte ise minik bir Beşiktaş taraftarı sahaya inerek Beşiktaş'ın dünya yıldızları ile fotoğraf çektirmek ve forma almak istedi. Emniyet görevlileri de sahaya giren bu  siyah beyazlı minik taraftara müdahale etmek istedi.


İşte tamda bu anlarda görüntülere önce Beşiktaş'ın yıldız ismi Dusko Tosic'in taraftarın isteğini engellemek isteyen görevliyi durdurması, ardından da saha içerisinde taraftarın Pepe ile fotoğraf çektirmesi takıldı. Sırp savunmacı minik taraftarın Beşiktaşlı futbolcuların yanına gitmesini ve fotoğraf çekilmesini sağladı.

Sosyal medya paylaşımları ve taraftarlarla olan diyalogları ile meşhur olan Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa ise bugün Akhisar deplasmanında maç bitiminde saha içerisinde yaşanan o anların fotoğrafını paylaşarak eşi Tosic için "Adam, kral, tank..." ifadelerini kullandı.

İşte Jelena'nın o paylaşımı :

(Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder