Kartal Cuma kabusunu dindirdi! 10 maçta sadece 1 kez... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kartal Cuma kabusunu dindirdi! 10 maçta sadece 1 kez...

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisarspor'u  3-0 ile geçerken cuma günü oynadığı bir maçtan bu kez sorunsuz ayrıldı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisarspor'u 3-0 ile geçti. Beşiktaş, cuma günleri oynadığı maçlarda yaşadığı kabustan bu kez uyandı.


Beşiktaş, Süper Lig'in 29. hafta maçında Akhisarspor'u farklı geçerken bu maç öncesinde cuma maçı endişesi hakimdi. Beşiktaş son dönemde cuma günü oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamıyordu.

Beşiktaş'ın cuma günü oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar

Akhisarspor maçına gelene dek son 10 cuma maçından yalnızca 1 galibiyet alabilen Beşiktaş, bu kötü tabloya 1 galibiyet eklemeyi başardı. Beşiktaş Cuma günü oynadığı son 10 maçta 7 kez berabere kalırken 2 kez mağlup oldu ve sadece bir kez kazanabilmişti. Bu sayı Akhisarspor galibiyetiyle 2'ye yükselmiş oldu.

Beşiktaş Akhisarspor maçından önceki son cuma galibiyetini ise bu sezon oynadığı Kasımpaşa karşısında almıştı. Siyah-Beyazlılar o karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder