Kartal’da gizli güç... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı, Talisca ile birlikte Cenk Tosun sonrası forvette yaşanan sıkıntıya çare oldu. Süper Lig’de 10, Şampiyonlar Ligi’nde 2 gol kaydeden Babel kritik süreçte yeteneklerini konuşturdu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un vedası ardından forvet hattında oluşan boşluk için henüz kalıcı bir çözüm bulunamadı. Ancak son Göztepe maçı başta olmak üzere sezonun ikinci yarısındaki performansıyla Anderson Talisca ile Ryan Babel bu sıkıntıya çare olmayı başardı.


Süper Lig’in bitimine 6 hafta kala şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen siyah-beyazlılarda tecrübesi ve geçmişteki örnekleriyle forvet için sürpriz olarak Ryan Babel adı öne çıkıyor. Hollanda Milli Takımı’nın geçtiğimiz ay yaptığı kampta Ronald Koeman tarafından 5-3-2 sisteminde ikinci forvet olarak görevlendiren Babel, bu mevkiiyi daha çok sevdiğini itiraf etmişti.

Forvet oynadığında topla daha fazla buluşabildiğini, orta ve şut şansının daha çok doğduğunu ve sahada daha özgür davrandığını savunan Babel son Göztepe maçında da sık sık gol yollarına koşular yaptı.

Galatasaray deplasmanı dahil olmak üzere kalan 6 haftada 31 yaşındaki oyuncu, kritik anlarda gol yollarında devreye giriyor. Trabzonspor’a karşı kazanılan 2-0’lık deplasman maçında da Babel, duble yaparak bu etkisini göstermişti. Şu ana kadar ligde 10 golü olan, Şampiyonlar Ligi’nde de 2 gol bulan Hollandalı yıldız, kariyeri açısından da en olgun ve başarılı günlerini geçiriyor.

Talisca ve Negredo ile yaptığı verkaçlarla bu sezon şık gollere imza atan Babel, Şenol Güneş’in en güvendiği isimlerin başında geliyor. (Skorer)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder