Kaya Çilingiroğlu'ndan Aykut Kocaman'a olay sözler: "Elinde mendil devamlı ağlamaya...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kaya Çilingiroğlu'ndan Aykut Kocaman'a olay sözler: "Elinde mendil devamlı ağlamaya...!"

Share This

Beşiktaş yönetiminin Fenerbahçe derbisine çıkmama kararını değerlendiren Kaya Çilingiroğlu, Fenerbahçe yönetimini ve Aykut Kocaman'ı da sert bir dille eleştirdi. 


siyahlabeyaz | Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından TFF'nin "Kaldığı yerden tekrar oynanacak" kararı üzerine Beşiktaş kulübü "Maça çıkmayacaklarını" açıkladı. TRT Spor'da Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş'ın aldığı kararı değerlendirirken, Fenerbahçeli yönetici ve Aykut Kocaman'a son derece sert sözler söyledi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı


Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe derbisine çıkmama kararını TRT Spor'da Kaya Çilingiroğlu şu sözlerle değerlendirdi:

"BÖYLE REZALET BİR KARAR OLUR MU?"
Beşiktaş takımını pozitif anlamda bu karar etkiler. Beşiktaş çok zor bir karar aldı. Bence olması gereken işlerden birisiydi. Artık biz bunları konuşmaktan bıktık. Haklı çıkmak istemiyorum diye hep söylüyorum. Her şeyi bir tarafa geç. Suç belli, karşılığı ceza belli. Böyle rezalet bir karar olur mu? Maç bir daha oynansın diyorsun, o zaman Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz niye veriyorsun? Pepe'ye en az 3 maç ceza verileceği yerde 1 maç ceza veriyorsun.

"AYKUT KOCAMAN DEVAMLI AĞLIYOR!"
Zaten Fenerbahçeli idareci, başkan ve antrenörlerin şımarıklığı herkesin canına tak etti. O kadar alındı. Ben de o akşam seyahatten döndüm. İnsanlar konuşuyor ama içine sindiren yok. Aziz Yıldırım diyor ki, lehimize tescil edilsin. Aykut Kocaman zaten yense de, yenilse de devamlı elinde mendil devamlı ağlamaya çalışan çocuklar gibi. Şampiyon olsa yine mi fırça atacak gazetecilere? Fenerbahçe'nin avukatları çıkıyor. İpe sapa gelmez hukuktan bağdaşmayacak şekilde davranışlarda bulunuyor. Daha önce bunun emsalleri var. Kumpastır, tamam. Cumhurbaşkanımız öyle diyorsa kabul ediyorum. Ancak senin il sınırların içinde oluyor hadise. Bundan sen sorumlusun. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder