Lucescu'dan Beşiktaş'a asrın kazığı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Lucescu'dan Beşiktaş'a asrın kazığı

Share This

Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric’in 2003-04 sezonunda Beşiktaş’ın kapısından döndüğü ortaya çıktı…


siyahlabeyaz | O sezon Bosna’nın Mostar takımında kiralık oynayan Modric, siyah-beyazlıların efsane oyuncusu Cevat Şekerbegovic tarafından önerildi. O dönemde 22 yaşında olan Modric için bonservisini elinde bulunduran Dinamo Zagreb, 500 bin euro bonservis bedeli istedi. O dönem Beşiktaş’ı çalıştıran Lucescu ise Modric’i “çok zayıf” diye reddetti. Bu hikayeyi Fikret Orman yıllar sonra Slaven Bilic’le paylaşırken, Hırvat teknik adam, “söyleyecek söz bulamıyorum” cevabını verdi.


MEYER’E AVRUPA’NIN YARISI TALİP
Talisca olmazsa diye alternatifleri masaya yatıran Beşiktaş’a, Max Meyer’in menajerinden “isterseniz randevu ayarlayabilirim” mesajı gelmişti… fakat Juventus, AC Milan, AS Roma, Liverpool ve Tottenham gibi devlerin istediği 95 doğumlu Alman oyuncu için bu kez de Bayern ile Leipzig’in devreye girdiği iddia edildi. Beşiktaş’ın randevuda bir rakam teklif edip etmeyeceği merak konusu oldu.

BEŞİKTAŞ’A MARINAKIS’TEN BİR MÜJDE DAHA GELDİ
Bu arada Fortounis konusunda Beşiktaş’a müjdeli haber geldi… Olympiakos Başkanı Vaggelis Marinakis, tüm A takım oyuncularına 400'er bin euro para cezası kesti. Kalan maçlara genç takımla çıkma kararı aldığını açıkladı. Teklif getiren her futbolcuya kolaylık sağlama ve takımdan ayrılma konusunda yardımcı olma sözü verdi. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder